Для любителів квашених огірків потрібно обов’язково приготувати їх за цими рецептами. Кожен рецепт смачний за своїм. Вам обов’язково сподобаються огірки, і ви не пошкодуєте, що їх приготували. До того ж, вони дуже корисні, бо містять пробіотики, які захищають від інфекцій. Така страва піде на користь кожному. Як приготувати квашені огірки на зиму з часником, зеленню, гірчицею читайте в матеріалі «Дніпро Регіон».
Квашені огірки із зеленню
Складіть у банку об’ємом 3 л. Три листки вишні, три листки смородини, лист хрону, парасолька кропу, два листки дуба, чорний перець горошком, три зубчики часнику, листок лавра, огірки, три чарки солі об’ємом 100 грам, і воду. Через 24 години розсіл потрібно злити, залити огірки звичайною холодною водою, і відправити в підвал. Банку закрийте капроновою кришкою.
Квашені огірки з часником
У банку об’ємом 3 л. складіть огірки, столову ложку подрібненого часнику, 90 г солі, столову ложку перцю горошком, і воду. Відправте банку до підвалу на 14 днів.
Квашені огірки з гірчицею
У банку об’ємом 3 л. покладіть часник, кріп, два листки вишні, два листки смородини, два листки хрону, перець горошком, та огірки. У 1500 мл. холодної води розчиніть 90 г солі, і столову ложку порошку гірчиці. Залийте огірки розсолом. Закрийте банки і відправте в підвал на 14 днів.