Пройшли великодні свята, а до чаю хочеться чогось солоденького, смачного та домашнього. Пропонуємо приготувати кекси від домашньої господині Алли Омельяненко-Ляшенко.
Алла не тільки справжня господиня, а ще й творча людина. Працює Алла директором в Олександрівському сільському будинку культури, розповідає «Дніпро Регіон».
Інгрідієнти:
- 500 г сметани;
- стакан цукру;
- одне яйце;
- дрібка солі;
- ванільний цукор;
- пачка родзинок;
чайна ложка соди; - трішки олії, ну так, ложки три;
- і півтори склянки муки.
Перемішали і все розклали по формочкам.
В духовочку і випікаємо до часу.
Вийняли, притрусили цукровою пудрою, дістали з погреба копмотик, який закривали літом і смакуємо!