М′ясний хліб – це не просто смачно та корисно, а ще й легко та швидко. им паче, власноруч приготовлений хліб буде добрим замінником ковбаси на ранкові бутерброди, а ще й гарною універсальною стравою на святкому столі. Як приготувати м′ясний хліб, розповість «Дніпро Регіон».
Для приготування м′ясного хліба нам знадобляться:
1. Нарізаємо цибулину чверть кільцями, батон ріжемо на шматочки і позбавляємо скоринок.
2. З’єднуємо фарш із хлібом та цибулею, сіллю, чорним меленим перцем та яйцями.
3. Пропускаємо через прес зубчик часнику, додаємо до м’ясної суміші.
4. Подрібнюємо інгредієнти за допомогою занурювального блендера до однорідної консистенції.
5. Змащуємо форму для випікання олією, викладаємо в неї м’ясну масу.
6. Запікаємо м’ясний хліб у духовці при 180 градусах до готовності. Перевіряємо м’ясний хліб для приготування за допомогою дерев’яної шпажки.
7.Для глазурі змішуємо кетчуп, гірчицю та цукор. Змащуємо м’ясний хліб глазур’ю за 10 хвилин до готовності.
В результаті ми маємо ароматний м’ясний хліб, який зможе замінити вам котлети та ковбасу. Це економна страва, при цьому ситна та універсальна.