Розпочався сезон різноманітних овочів, особливо яскраво кидаються своїм забарвленням баклажани, помідори. Їх можна поєднати в дивовижні за смаком страви. Страви з баклажанів дуже корисні, оскільки містять багато корисних речовин, вітаміни групи В, калій і цинк, а їх сік володіє бактерицидними властивостями, передає «Дніпро Регіон»
Приправивши смажені баклажани майонезом і часником, можна отримати особливий пікантний присмак, який не залишить байдужими гостей і близьких. Неодмінно потрібно приготувати побільше, так як прохання про добавку або пропозицію готувати частіше надійде обов’язково.
Інгредієнти:
- баклажани – 3 шт.
- помідори – 2 шт.
- майонез – 100 г
- часник – 4 зубчики
- масло рослинне – 50 мл
- зелень – за смаком
Покрокове приготування:
- Помідори, баклажани та зелень помити.
- Баклажани нарізати кружечками, залити водою і посолити. Так їх залишити на 30 хвилин, через даний час злити воду.
- Обсмажити на сковороді з обох сторін.
- Підготувати помідори, порізати кружечками.
- Змішати майонез з часником, видавленим через землянку або натертим на тертці.
- Нанести готову суміш на баклажани, зверху розмістити помідори і за бажанням прикрасити зеленню.