М’ясо курки використовується у багатьох стравах, зокрема, в оригінальному салаті «Ніжність». А ще воно смачне у запеченому вигляді з овочами та фруктами, повідомляє Дніпро Регіон
Рецепт курячої грудки з яблуками та перцем пропонують автори кулінарного каналу «Рецепти на кожен день» .
Інгредієнти:
Грудка куряча — 500 г;
Яблука — 3 шт.;
Перець — 1 шт.;
Йогурт — 200 г;
Цибуля — 1 шт.;
- Часник — 2 шт.;
Спеції — за смаком.
Приготування:
- Курячі грудки порізати, додати терті лук і часник. Посолити, приправити улюбленими спеціями.
- Додати йогурт, перемішати та залишити на 30 хвилин.
- Додати порізані яблука та перець. Перемішати.
- Перекласти масу у форму для запікання та відправити в розігріту до 180 градусів духовку на 50 хвилин.