Попереду вихідні, не знаєте, що приготувати солоденького? Тоді Дніпро Регіон пропонує вам рецепт від професійного кондитера із Дніпра Тамила Уварова, яка на своїй сторінці поділилась рецептом вишуканого шоколадний бісквіту без борошна.
Інгредієнти:
- Білки – 120г
- Цукор – 125 г
- Жовтки – 80 г
- Какао – 35 г
Технологія приготування:
- Відокремлюємо білки від жовтків.
- Збиваємо на максимальній швидкості міксера білки із цукром.
- Коли маса стане пишною, введемо жовтки та какао.
- Ще раз збиваємо масу та виливаємо на пергамент.
- Випікаємо при 180 градусах 3-6 хвилин.
- Остиглий корж ріжемо на форми.
Раніше ми писали:
- Героїчно загинув під Мар’їнкою. На щиті героєм повернувся до Дніпра Сергій Кондратьєв
- У Дніпрі та області розшукується чоловік, який підозрюється у небезпечному злочині
- «Аби безпечно перевозити пасажирів і, щоб не було затримок у русі», — черговий по місту про ремонт трамвайного переїзду у Дніпрі, на перехресті просп. Д. Яворницького та пл. Вокзальної