Інгредієнти
Приготування
Крок 1: Підготувати інгредієнти.
Виявляється, малосольні огірки можна покуштувати в будь-який час року. Адже зараз абсолютно в будь-якому супермаркеті продаються свіжі соковиті огірки. Малосольні огірки і приємні тим, що відрізняються від класичних солоних терміном приготування, а так само для нас важливий спосіб засолювання. Цей рецепт в поліетиленовому пакеті відомий досить таки давно.
Першовідкривача, який здогадався так робити ніхто вже й не згадає. Все геніальне просто – свідчить відома фраза. Отже, приступимо.
Промиваємо огірки проточною водою, зрізаємо обидва кінчики. Якщо у нас тільки великі огірки, можна їх порізати на чотири частини.
Крок 2: Готуємо малосольні огірки.
В поліетиленовий пакет ставимо огірки, засипаємо кріп і часник, додаємо сіль (столова ложка обов’язково повинна бути без гірки). Зав’язуємо пакет щільно, при бажанні можна загорнути ще один. Ретельно струшуємо. Кухонна сіль, часник і кріп повинні рівномірно покрити поверхню огірків. Далі відправляємо поліетиленовий пакет з огірками в холодильник на 1 годину. Бажано його за цей час кілька разів струшувати. Це необхідно для більш рівномірного засолювання.
Крок 3: Подаємо огірки малосольні «по-швидкому в пакеті».
Після зазначеного часу малосольні огірочки готові. З пакету буде йти ароматний апетитний запах. Огірки виходять міцними, хрусткими і смачними. Цей рецепт виправдовує себе, що у нас виходять дійсно малосольні огірки. І від різноманітності страв, які можна приготувати з них голова йде обертом. По всьому світу огірки додають у салати, бутерброди, тушкують в рагу з овочів, навіть фарширують. Деякі кулінари навіть придумали рецепт солодких огірків, вони їх вимочують в солодкому сиропі. Смак кажуть неповторний. Але і використовувати такі солодкі огірки можна, звичайно ж, тільки у вигляді десерту.
Поради:
— Малосольні огірки по своїх властивостях набагато корисніші за солоних, бо у них менше кількості солі і більше корисних для організму речовин.
Якщо у вас в будинку є чоловіки, раджу додати потовчений червоний перець стручком. Зовсім небагато, але зате він додасть тонку гостроту і пікантність страві.
Джерело – http://cookery.com.uа
Раніше ми писали У Дніпрі за останній тиждень змінилися ціни на основні продукти харчування (ВІДЕО)